سوپ خوش مزه پختم. کپی رايت داره و با ذکر منبع می تونيد بپزيد و لذت ببريد!
جدی جدی يکی ديگه از استعدادای من آشپزيه! بعد ها شنيدم که چه قد مامان نگران اين قضيه و قضايای مشابه بودن که نازنين بتونه در اين سطوح ابتدايی، مراقب خودش باشه...همم
برای دو نفر:
مخلوط شير و آب به نسبت دل خواه از "يک به يک" تا "مبهم" (يعنی مخرج کسر صفر ميشه) پلت فورم سوپتونه، هر کدم يک و يک سوم پيمانه.
از اينجا به بعدش بيش تر سليقه اي ميشه! اين واقعيت که مزه ی سوپ من و شما با هم فرق می کنه، اينجا ها يکی از ريشه هاش پيدا ميشه. يک ريشه ی ديگه ش هم حالات روحی روانی مونه موقع آشپزی! به هر حال:
سه چهار تا قارچ خورد شده، يک پيمانه ذرت تازه، نصف فلفل دلمه اي خورد شده، کمی جعفری و يا گشنيز خورد شده، يک دونه هويج ريز شده، به علاوه ی يک پيمانه جو پرک و يک قاشق غذا خوری خامه و نصف قاشق کوچولو کره ی گياهی، ادويه جات دلخواه (نمک، فلفل سياه، آنغوزه، سبزی خشک).
همه رو بريزيد توی ظرف و بذاريد با حرارت ملايم بپزن.
من خودم اول با حرارت کم ميذارم بپزه، بعد از اينکه پخت اما هنوز آبکی بود زيادش می کنم تا جا بيافته، بعد دوباره زيرشو کم می کنم! (يعنی تا جايی که يادمه اين کارو کردم!!).
عاليه! سبک، مغذی، و ساده!
---
:-D
albate hanuz muuuuuuuuunde ta beresi be paye man! :D
خوبی نازنین خانم ؟ :-)
میبینم که سوپ هم درست میکنی .
یکم هم بیار ما هم بخوریم . ببینیم به همین خوبی هست که خودت تعریف دادی . ;-)
doset daram
جای ماکنار آقای عادل سر سفره خالی !
شاید یک روزی نصیبمون بشه این غذاهای خوشمزه !
براتون لحظات خوب آرزو دارم !
(tajassom kon kolli chizio mirikht tu ham badesh iedafe mitterkido iechize jadid ekhtera mishod:)) kheili bamazze bud:D )